The Neely House Renovation

After being in operation for 19 years without making any major updates to The Neely House, it was time to close our doors so we could make some much-needed changes to the space.  Since the cancer patients we serve are at the center of everything we do, we wanted to make sure that any updates we made would be in the best interest of our guests at the House.  Influenced by conversations we have had with previous guests, we developed a design that would make patients as comfortable as possible as they undergo treatment at Tufts Medical Center.

 

The new and improved Neely House will include some incredible features that would not be possible without our generous donors and sponsors.  There will be a quiet room where our guests can escape to when they want to make a personal phone call, read a book or are in need of some quiet time.  Another great feature of the new and improved space will be the Bruins Media Room which will be the only space in the House to feature the team's black and gold.  From movie theatre chairs to memorabilia covering the walls, the Bruins Media Room is sure to delight our guests as they take in the action of a Bruins game or enjoy a movie.  We cannot wait for early 2017 so that we may reopen our doors and continue to provide comfort, support and hope to cancer patients and their families!